2024

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

csm Noga Shaham c Ettore Caus 1c0eced32dAltvioliste en violiste Noga Shaham, geboren in Israël in 2001, studeert momenteel bij Nora Chastain aan de Berlin University of the Arts. Eerder studeerde ze bij Hagai Shaham en Guy Figer aan het Israeli Conservatory of Music in Tel Aviv.

Ze won de tweede prijs op het Cecil Aronowitz International Altvioolconcours 2021. Sinds 2013 is ze fellow van de America-Israel Cultural Foundation.

Noga Shaham trad op met musici als Raphael Wallfisch, Miklós Perényi, Christoph Richter, Matthias Buchholz, Hillel Zori en Hartmut Rohde en als solo-violist en altviolist met verschillende orkesten zoals het Israel Symphony Orchestra, het Jerusalem Symphony Orchestra en de Royal Birmingham Conservatorium Kamerorkest. Ze was ook te gast op het Crans-Montana Classics Festival in Zwitserland en het Kfar Bloom Spring Festival in Israël.

Sinds 2021 maakt ze deel uit van het Verbier Festival Orchestra. In de Israëlische Knesset speelde ze Itzhak Perlman tijdens de Genesis Awards-ceremonie. Van 2012-2018 maakte Noga Shaham deel uit van het David Goldman Chamber Music Program in het Jerusalem Music Centre.

Ze heeft deelgenomen aan diverse andere programma's zoals de National Arts Canada Masterclasses, het Heifetz International Music Institute, het Perlman Music Program en de Rheinau Youth Classics Masterclasses. Ze speelde ook in masterclasses voor onder andere Ivri Giltlis, Itzhak Perlman, Murray Perahia, Menahem Pressler, Hartmut Rohde, Kim Kashkashian, Michaela Martin, Li Lin, Christian Altenburger, Ilya Kaler, Miriam Fried en Tania Becker-Bender.

Foto: Ettore Causa

Contact

Stichting Scaldis
Kamermuziek Festival

Leeuwerikstraat 20
4561 KM Hulst
scaldisinfomail

 ANBI status

Zeeuws-Vlaanderen's

 Scaldis kleur

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save