10e Jaargang

2013 - 2023

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Naomi Shaham (1997) studeerde contrabas bij Olivier Thiery aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarvoor studeerde ze bij Nir Comforty, lid van het Israel Philharmonic Orchestra, aan de Buchmann-Mehta School of Music in Tel Aviv. Ze won eerste prijzen op het Strijkersconcours en het Concours voor Hedendaagse Muziek van de Buchman-Mehta School of Music en op het Weense Bas-concours van het Conservatorium van Amsterdam. Ook won ze de tweede prijs op het kamermuziekconcours van de Buchmann-Mehta School of Music.

naomishaham

Naomi was lid van de orkesten van het Verbier Festival en het Schleswig-Holstein-Musikfestival en nam deel aan het ‘Practicum Program’ van het Israel Philharmonic Orchestra. In 2018 werd ze aangesteld als eerste contrabassist in het West Eastern Divan Orchestra en in 2019 trad ze toe tot het Budapest Festival Orchestra. In 2021 werd ze aangesteld als solobassist in het Gewandhausorchester in Leipzig.

Naast haar orkestactiviteiten als orkestmusicus treedt Naomi op als kamermusicus in concertseries van het Tel Aviv Museum en de Pierre Boulez Saal in Berlijn.

Contact

Stichting Scaldis
Kamermuziek Festival

Clausstraat 18
4561 JD Hulst

info@scaldisfestival.nl

 ANBI status

Zeeuws-Vlaanderen's

 Scaldis kleur

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save